Serek Świeżuch 400g o smaku waniliowym FigAnd – czy to warto jeść?

Siła geniuszu tkwi w prostocie. To oczywiście za duże słowa na określenie serka Świeżuch o smaku waniliowym FigAnd, ale jego skład ujął nas swoją normalnością.

Można by go uznać za optymalny, gdyby nie stosunkowa duża ilość cukru (trzy łyżeczki w 100g). Mniej mają zarówno Danio, Amelia z Lidla, jak i Rolmlecz. Na plus liczy mu się, że nie zawiera zagęszczającej skrobi, barwników, syropu glukozowo-fruktuzowego i innych dodatków poprawiających smak.

Już wkrótce będziecie mogli sprawdzić pozycję Świeżucha w rankingu To Warto Jeść 2017.

Skład: ser twarogowy (z mleka) 88%, cukier, aromat waniliowy.

Udostępnij →

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *